Image

Діяльність Карітас Запоріжжя в умовах карантину

В умовах пандемії соціальна підтримка надзвичайно необхідна, саме тому, фахівці БО “БФ “Карітас Запоріжжя” працюють заради Вашої безпеки.


 

Наразі, робота фонду націлена на підтримку та захист тих, хто цього потребує. В рамках цієї діяльності фахівці БО “БФ “Карітас Запоріжжя” досягли наступних результатів:

  • ? Надана гуманітарна допомога людям у складних життєвих обставинах, було передано продуктові набори та засоби гігієни.

  • ? Надана допомога у пересуванні сім’ї, яка не мала можливості транспортувати доньку з інвалідністю з місця проживання до м. Дніпро, аби потім потягом дістатись Києва.

  • ? Була надана гуманітарна допомога у буферній зоні (0 – 5 км від лінії розмежування) на сході України.

  • ? Розпочав роботу новий проєкт: «Надання адресної мультисекторальної допомоги людям похилого віку, які проживають в зоні 0-5 км уздовж лінії зіткнення та знаходяться в стані ізоляції через пандемію COVID 19 в Україні, 2020 р.» за підтримки Українського Гуманітарного фонду (UHF) при управлінні ООН з координації гуманітарних справ (United Nations OCHA Ukraine).

  • ?‍♀️?‍♂️ Волонтери, учасники програми “Гроші за роботу” та фахівці Карітас Запоріжжя спільними зусиллями виробляють захисні маски та костюми, аби передавати ці засоби індивідуального захисту тим, хто цього потребує (гуртожитки для переселенців, людям у складних життєвих обставинах та іншим категоріям).

  • ? Передали до лікарень м. Запоріжжя засоби гігієни, що дозволить зберігати приміщення у санітарних умовах та зменшить ризик зараження пацієнтів та лікарів в умовах пандемії. Це стало можливим завдяки тісній співпраці та партнерству між Карітас України та компанією Procter&Gamble.

  • ? Надали бенефіціарам та волонтерам засоби індивідуального захисту у вигляді гумових рукавичок, антисептиків та масок. Це стало можливим завдяки благодійній допомозі салону-магазину «ViLeNa Studio».

  • ? Щотижня проходить чимало онлайн активностей на різні теми: волонтерство, конфілкти, “кінобуми”, квести та інше.


 

З ❤️ команда Карітас Запоріжжя.

Бережіть себе та своїх близьких!

Наші інформаційні канали та контакти:

Facebook

Instagram

  Е-mail: caritas.zp@gmail.com

  Гаряча лінія:
+38 (050) 32-24-600;
+38 (097) 20-22-098.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *