Image

Екскурсія для волонтерів Карітас Запоріжжя

«Коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце» – основа, яка розкриває повний зміст нашої діяльності. І стосується це не лише людей, що звертаються за допомогою до Карітас Запоріжжя, а й наших волонтерів.
Задля їх кращої внутрішньої комунікації та з метою познайомити краще із Запоріжжям, днями було організовано оглядову екскурсію старою частиною міста, яка стала можливістю завдяки співпраці Карітас Запоріжжя та Благодійний фонд Посмішка ЮА Познайомив учасників із містом Іван Мотильов – професійний екскурсовод та психолог проєкту «Tatohub.Запоріжжя».
Прогулянка волонтерам сподобалася, адже навіть місцеві жителі не всі ходили вуличками старої частини міста та знають історію цього району чи окремих будівель. Змістовна та цікава екскурсія не лише краще познайомила учасників із Запоріжжям, але й дала змогу поспілкуватися у неформальній обстановці.
Захід організовано в рамках проектів «Адвокація сталих соціальних послуг» та “Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні” БО «БФ «Карітас Запоріжжя»
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *