Image

Караоке у стінах “Простору, дружнього до дітей”

Сьогодні ранок у “Просторі, дружньому до дитини” почався з музики, адже для відвідувачів влаштували справжнє караоке та гру «Крокодил»! 2 команди зійшлися у поєдинку – хто ж краще співає популярні пісні та відгадує ті, що звучать у навушниках.

Діти могли спробувати себе у ролі справжніх артистів, виступаючи на імпровізованій сцені з мікрофонами. А надихнув та подав приклад їм у цьому спеціально запрошений гість – вокаліст Соловйов Данило, що виконав декілька пісень, показав свою майстерність та розігрів зал перед конкурсом. Учасники мали змогу обрати пісню із наявних або запропонувати свою улюблену. Деякі з них були комусь малознайомі, але звісно не обійшлося і без “Ой, у лузі червона калина” та “Стефанія”.

Трохи важчою виявилася гра у “Музичного крокодила”, де потрібно було “показати” жестами пісню, що лунає у навушниках. Проте обидві команди показали чудові результати і виявили бажання продовження цього заходу. То «Караоке-ROOM» бути у Просторі?

Робота «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проекту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» БО БФ «Карітас Запоріжжя». Більше детальну інформацію та розклад можна знайти тут – https://t.me/pddcaritaszp

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *