Image

Продуктові набори від Мальтійської служби допомоги отримали вразливі мешканці Оріхівської і Малотокмачанської ТГ

На території Оріхівської і Малотокмачанської територіальних громад продовжують жити тисячі людей, будинки яких обстрілюють чи не щодня. У цих людей місяцями немає світла, води та газу, у селах пошкоджено 80% будівель, території перебувають на межі гуманітарної кризи.

У співпраці із адміністраціями громад, Карітас Запоріжжя передав жителям продуктові набори, де є усе найнеобхідніше для задоволення базових потреб у харчуванні: крупи та макаронні вироби, рибні і м’ясні консерви, чай, кава та солодощі.

Допомога надана у рамках проекту “Гуманітарна допомога особам, постраждалим від війни”, реалізований спільно з МАЛЬТІЙСЬКОЮ СЛУЖБОЮ ДОПОМОГИ в рамках Польської співпраці з розвитку Міністерства закордонних справ Польщі.
Проєкт передбачає видачу 18 600 наборів продуктів першої необхідності особам, постраждалим внаслідок війни на звільнених від російської окупації територіях, а також у містах і селах України, де люди живуть у надзвичайно важких умовах.

Ми дякуємо нашим донорам за можливість забезпечувати українців, які стали жертвами війни, найнеобхіднішим, а разом із тим – ділитися нашим теплом та підтримувати.

#Солідарні
#Чудотворитьсялюдьми
#standwithukraine
#W4W
#Теплодлязими
#Карітас_Запоріжжя
#Карітаc_України

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *