Image

Психологи Карітасу провели тренінг у буферній зоні

0 Comments

До Дня психічного здоров`я психологами проекту #Basic_NeedsКарітас Запоріжжя проведено ряд психологічних заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблем психічного здоров`я.

В рамках даних заходів 9 жовтня у м.Мар`їнка Донецької області відбувся тренінг для соціальних працівників територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг відділу денного перебування та соціального обслуговування вдома м.Мар`їнка.

Актуальна та важлива тема “Профілактика емоційного вигорання. Як зберегти своє психічне здоров`я” для спеціалістів, що працюють у сфері “Людина-Людина”, викликала в учасників живий інтерес, підняла хвилюючі переживання та труднощі.

Протягом тренінгу учасники познайомилися з поняттям “емоційне вигорання”, причинами його виникнення, способами попередження та подолання. Практичні вправи допомогли краще зрозуміти себе, свій емоційний стан та потреби. Психологами надано рекомендації щодо підтримки та поліпшення свого психічного здоров`я , проведено дихальні вправи з метою стабілізації та покращення самопочуття.

Спільне чаювання дозволило завершити захід в атмосфері тепла, щирості та відкритості.

#basic_needs #Донбас #психологи_Карітас
#емоційне_вигорання #тренінг #психічне_здоров
#Карітас_Запоріжжя #Карітас_України Caritas Ukraine

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *