Image

Піжамна вечірка

Попри все ми продовжуємо мріяти про подорожі. І не тільки мріємо – готуємося до майбутніх мандрівок, яких у нас після нашої перемоги неодмінно буде багато ‐ багато!

Маски для сну, які ми шили разом у нашій соціальній майстерні, дуже зручний аксесуар для подорожей, що дозволяє перепочити в літаку, автобусі чи потязі. Аби всі бажаючі мали змогу виготовити таку корисну річ, наш соціальний педагог Наталія Волошко провела на цьому тижні два майстер-класи, розділивши учасниць на дві групи. Всі дівчата були задоволені результатом і з нетерпінням чекають на можливість вдягти власноруч виготовлені аксесуари.

                 

Бо поки мандрівки лише у планах, ми знаходимо інші способи підняти настрій нашій малечі і знайти застосування їхнім виробам. Сьогодні відбулась за численними заявками дівоча піжамна вечірка!!!

Умова потрапити на вечірку це спеціальний дрес-код та спеціальні речі з собою: піжама, маленька подушка або м’яка іграшка, гребінець. А також не були зайвими: смішні капці, кумедні шкарпетки, ну і звісно ж маски для сну.

                    

У програмі заходу були:
✅ майстер-клас з виготовлення каблучок;
✅ веселі руханки;
✅ уроки догляду за собою;
✅ солодке пригощання;
✅ креативні загальні фото, для соціальних мереж;
✅ “страшні історії на ніч”;

✅ а також учасниці отримали корисні подарунки ?.

З нами весело, приходьте ще!

Якщо у Вас є бажання, щоб Ваша дитина відвідувала наші заходи або соціальну майстерню, звертайтесь за номером телефону 050 344 90 09.

Більше фото можна скачати https://drive.google.com/…/1TLxmH5AJuqymec4VCl1ya….

Захід відбувся в рамках проєкту “Адвокація сталих соціальних послуг”.

      

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *