Image

Фахівці Карітасу обговорили проблеми модульного містечка

0 Comments

У вівторок, 29 січня, локальний координатор проекту «Простір підтримки» Nataliia Aliabieva взяла участь у круглому столі на тему «Модульне містечко м.Запоріжжя. Виклики та шляхи їх подолання».

Учасники розглянули питання соціального захисту внутрішньо переміщених осіб і перспективи щодо затвердження програми забезпечення житлом. Тема актуальна, адже серед бенефіціарів, що знаходяться під супроводом кейс-менеджерів в проекті “Простір підтримки”, є і мешканці модульного містечка, в якому багато проблемних питань, які треба вирішувати разом з місцевою владою.

Обговорювали на круглому столі також питання перспективи продовження експлуатації модульного містечка, бо для більшості мешканців модульного містечка, внутрішньо переміщених осіб, – це єдине місце, де вони можуть дозволити собі оплату проживання.

Захід проводила Запорізька обласна організація Товариства Червоного Хреста України, радник з питань ВПО Запорізької області Anastacia Perepelitsa.

у ньому участь взяли також представники органів місцевої влади, представник ГУ ДСНС, представник КП “Основаніє”, громадські та благодійні організації, які займаються проблемами ВПО, моніторінгова місія з прав людини OSCE.

Червоний Хрест України
OSCE – The Organization for Security and Co-operation in Europe
#Простір_підтримки
Caritas Ukraine
#Карітас_Запоріжжя

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *