Image

Історія успіху Михайла Харківського

Михайлові Харківському 36 років. Життя склалося так, що чоловік потрапив до в’язниці, де провів 17 років.
Поки був під арештом, чоловік перехворів туберкульозом. Під час лікування почав цікавитися оскароносними фільмами. І натрапив на драматичний фільм «Капернаум», у якому згадувався міжнародний благодійний фонд «Карітас».

По звільненню із в’язниці Михайло опинився у скрутному становищі. Йому не було де жити, та і не було за що.

Паспорт був втрачений. Тоді чоловік згадав про «Карітас». Почитав та дізнався, що фонд є і у Запоріжжі, де надають комплексну допомогу людям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Михайло згадує, що ще декілька місяців тому у нього ледь знайшлися кошти, аби доїхати до благодійного фонду.

В кризовому центрі чоловікові надали першу психологічну допомогу та запропонували подальшу роботу з психологом.

«Мені допомогли продуктами харчування, розповіли, де можна тимчасово пожити та навіть дали кошти на проїзд», – говорить Михайло Харківський.

Допомога кризового центру Михайла дуже вмотивувала. Чоловік вперше за довгий період часу відчув підтримку та віру в те, що в нього все вийде і, не покладаючи рук, почав змінювати своє життя на краще.

У пошуках роботи Михайло звернувся до центру зайнятості, але, за відсутності деяких документів, отримувати виплати по безробіттю чоловік не міг. Він отримав перелік номерів, куди потенційно можна було влаштуватися на роботу. І у Михайла вийшо. Зараз чоловік працює оператором автоматичних та напівавтоматичних ліній на Запорізькому автомобільному заводі.

Зараз Михайло планує самостійно винаймати житло, навчатися та надалі змінювати своє життя на краще із вірою в серці.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *