Image

Історія успіху Іллі Юріна

Це історія успіху восьмирічного Іллі Юріна, у якого довгий час не виходило соціалізуватися у школі.

До БО «БФ «Карітас Запоріжжя» звернулася його мама Тетяна Юріна. Жінка самотужки виховує трьох дітей. До того ж родина має статус ВПО. Оскільки пані Тетяна є єдиною годувальницею у сім’ї, то через постійну зайнятість на роботі та намагання заробити грошей, аби забезпечити дітей, жінка мала обмаль часу на розвиток молодшого сина.

Вже в другому класі у Іллі були значні проблеми з успішністю у школі. Хлопчик не читав, не міг складати букви у склади. Вчителька у школі ігнорувала цей факт та зовсім не докладала зусиль до навчання Іллі. Через значне відставання від однолітків на Іллю був спрямований булінг. Тому під час уроків малий ховався під парту.

Соціальний педагог дитячого центру Карітас Запоріжжя півроку займалася з Іллею. Бажання вчитися у хлопчика з’явилося через малювання. До того ж йому дуже подобалося вчити вірші та пісні. Наразі успішність Іллі у школі значно зросла. Тепер він не соромиться відповідати на уроках. За такі великі досягнення фахівці дитячого центру подарували йому розвиваючу гру, аби підбадьорити хлопчика вчитися надалі краще й краще.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *