Image

Презентація регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2021»

25 січня 2022 року в Благодійному фонді Карітас Запоріжжя відбулася презентація регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2021», що нещодавно стартував в Запорізькій області.

Вже четвертий рік поспіль партнером Асоціація благодійників України у проведенні конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2021» виступає Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя».

Під час пресконференції організатори розповіли про основні засади, правила, організацію конкурсу, а також повідомили про особливості оцінювання заявок та церемонію нагородження.

В пресконференції взяли участь:

  • Олександр Олійник, віце-президент Асоціація благодійників України, секретар Національного конкурсу «Благодійна Україна»;
  • Оксана Лобко, виконавча директорка Асоціації благодійників України;
  • Петро Бойко – спеціаліст з залучення ресурсів БО «БФ «Карітас Запоріжжя»;
  • Юрій Вдовцов – фасилітатор по роботі з громадами/ОТГ БО «БФ «Карітас Запоріжжя»;
  • Наталія Сиворакша – начальниця служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради;
  • Флавій Кальницький – переможець в категорії кращий волонтер 2020 року по версії регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя»

Мета конкурсу – вшанувати кращих у Запорізькій області благодійників, меценатів і волонтерів, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

https://suspilne.media/201008-na-zaporizzi-oberut-najkrasih-blagodijnikiv/

У конкурсі можуть брати участь:

  • благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року;
  • благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період;
  • суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

На зустрічі із представниками засобів масової інформації Юрій Вдовцов нагадав: «Заявки на участь приймаються до 7 березня 2022 року на електронну адресу: konkurs.blago@gmail.com».

Конкурсну заявку можна скачати за посиланням: https://blagoukraine.org/ukr/news/551-zaporizzia_2021.html

За детальнішою інформацією звертайтеся: +38 (098) 77 89 528 – Юрій.

Церемонія нагородження відбудеться 12 травня 2022 року в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї. Переможців та лауреатів конкурсу буде нагороджено дипломами і відзнакою «Янгол добра».

Історія конкурсу: Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний Всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012. У жовтні 2021 року стартував 15-й, а в рамках «Благодійна Україна» – 10-й Національний конкурс.   

Завдячуємо місцевим і регіональним ЗМІ за інформаційну підтримку, що сприяє популяризації конкурсу!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *