Image

«Використання проективних методик в роботі психолога»

0 Comments
8 листопада у Красногорівці у «Просторі дій» Карітас Запоріжжя відбувся тренінг-семінар «Використання проективних методик в роботі психолога». Захід організований координатором проекту «Простір підтримки» Nataliia Aliabieva та психологом Natalia Berezovets за сприяння фонду ADRA Ukraine.

На тренінг-семінар були запрошені психологи та соціальні працівники, що працюють безпосередньо на лінії розмежування. Учасники ознайомилися з методикою «Людина під дощем». Ця проективна методика спрямована на здатність людини переборювати труднощі, виявляти внутрішні ресурси та особливості захисних механізмів. Вона є необхідним інструментом для роботи психолога з бенефіціарами у кризовому стані.

Висловлюємо подяку студентам-волонтерам IV курсу ВП “Донецького технікуму Луганського НАУ” за активну участь і допомогу в організації заходу.

#Карітас_Запоріжжя Caritas Ukraine #Красногорівка #Простір_дій#Простір_підтримки #ADRA #психологи_Карітас #Донбас #допомога#впо #переселенці Красногоровка 24 ВЦА міста Красногорівка Мар’їнського району Донецької області Красногоровка Марьинка 24

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *