Image

Гуманітарна допомога для сіл Трудоолнівка та Ясна Поляна

Жителі невеликих сіл як ніколи потребують зараз нашої уваги, адже через війну тут залишилось зовсім небагато мешканців, переважна кількість з яких – це маломобільні люди та люди похилого віку. Розуміючи цю ситуацію, команда проекту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні» здійснили два виїзди із гуманітарною допомогою у с. Трудооленівка та Ясна Поляна Комишуваської ТГ Запорізького району.

Мешканці цих сілвже звикли до звуків обстрілів, не покидають свої господарства та вірять у Перемогу. Однак, наближення холодів та гуманітарна криза незаперечні. Карітас Запоріжжя у намаганні допомогти тим, хто у потребі, доставив у Трудооленівку та Ясну Поляну паливні брикети, питну воду, продуктові та гігієнічні набори.

Допомогу отримали старенькі люди, яким важко рухатися, але завжди легко посміхатись . Вони щиро вдячні за паливо для зими та речі першої необхідності. І тепер мають ще більше впевненості у тому, що перезимують і дочекаються мирних часів у рідному українському селі.

 

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *