Image

Допомагаємо професійним футболістам-переселенцям

Ми у Карітас Запоріжжя захоплюємося людьми, які попри війну продовжують із захопленням і наснагою займатися справою життя, не втрачають ентузіазму та будують плани на майбутнє.
Саме тому вирішили підтримати молодих спортсменів, які переїхали до Запоріжжя на постійне проживання, щоб продовжити тренування у професійній футбольній команді.
Під час передачі продуктових та гігієнічних наборів поспілкувалися зі Стасом і Максимом.
Стас родом із Гуляйполя, у Запоріжжя він їздив на тренування з футболу, але у перший же день війни повернувся додому, де три місяці прожив в епіцентрі регулярних ворожих нападів та обстрілів. У травні, коли заняття у спортивні школі відновилися, він разом із усією родиною евакуювався до Запоріжжя.
Максим народився і виріс у Синельниково, яке є великим залізничним вузлом, що й зробило місто бажаною мішенню для загарбників. Попри неодноразові спроби окупантів захопити населений пункт, місто тримається! Максим по-спортивному стримано коментує безпекову ситуацію: “Стріляли, але зараз майже нормально”. Батьки Макса й досі залишаються у Синельниково, а хлопець переїхав до Запоріжжя саме заради футболу.
Наші герої з 7 років чи не щоденно тренуються, і хоч війна призвела до вимушеної перерви у спорті, переконані, що попереду як футбольні перемоги, так і головна перемога для всіх українців!
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *