Image

Продуктові та гігієнічні набори доставили родинам залізничників-переселенців

Працівники залізниці звикли багато часу проводити в дорозі, але в кінці кожної мандрівки все одно повертатися до рідної домівки. Війна в Україні змусила багатьох з них вирушити у путь, який привів їх до нового місця проживання.
Сьогодні Запоріжжя стало прихистком для сотень залізничників із Донецька, Маріуполя, Луганська, Мелітополя, Поліг, Бердянська, Токмака… Цілими сім’ями вони виїхали із окупованих територій або місць проведення активних бойових дій.
Завдячуючи профспілковій організації, родини працівників залізної дороги організовано отримують допомогу. Карітас Запоріжжя також доєднався до підтримки ВПО-залізничників, передавши продуктові та гігієнічні набори у рамках проекту “Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні”.
Принагідно дякуємо нашим міжнародним партнерам Caritas Germany за можливість допомагати тим, хто вимушено покинув дім та налагоджене життя, рятуючись від війни.
Тримаємо гуманітарний фронт! Впевнені, що зовсім скоро зможемо поїхати залізницею до українського Бердянську на відпочинок!
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *