Image

100 продуктових наборів та свіжий хліб доставили до сіл Новотаврійське та Кирпотино

Прекрасно там, де перебуває милосердя. Усі працівники Карітас Запоріжжя із відкритою душею та думкою про ближніх роблять усе можливе для повної та своєчасної допомоги тим, хто зараз найбільше відчув на собі наслідки бойових дій в Україні.
Із метою запобігти харчовій кризі у маленьких селах Запорізького району, що потрапляють під ворожі обстріли, команда проекту “Emergency appeal” відвідала села Новотаврійське та Кирпотино. Це зовсім маленькі поселення, які впритул знаходяться до лінії вогню. Навіть до війни місцевим мешканцям доводилося виїжджати на закупи до сусідніх (більших) сіл. Зараз жителі Новотаврійського та Кирпотино обмежені у доступі до повноцінного харчування, тому продуктова допомога від Карітасу Запоріжжя тут справді актуальна. Більшу частину допомогу надали в організованому пункті видачі, а частину доставили адресно – до тих бенефіціарів, яким важко пересуватися.
Передали 100 продуктових наборів та свіжий хліб для сімей місцевих, а це означає, що більше 300 осіб вже змогли приготувати собі смачний обід. І матимуть таку змогу ще декілька тижнів.
Переконані, що взаємодопомога — це характерна риса українців. Разом — до Перемоги!
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *