Image

250 продуктових наборів доставили мешканцям с. Успенівка

У найтемніші часи найкраще видно світлих людей. Так і війна в Україні дозволяє ще яскравіше побачити глибину любові до ближнього, яку поширюють працівники Карітас Запоріжжя за підтримки своїх щедрих благодійників.
250 продуктових наборів від People in Need Ukraine дісталися потребуючих жителів села Успенівка силами команди проєкту “Emergency Appeal”. Ці набори розроблені для критичних життєвих умов, коли немає регулярного доступу до газопостачання та електроенергії, і, відповідно, немає можливості приготувати складні страви. Рибні та м’ясні консерви, консервована квасоля та каша з м’ясом, вівсянка швидкого приготування, згущене молоко, чай, сіль, цукор, печиво і шоколад — цей перелік продуктів покликаний запобігти харчовій кризі та нагодувати потребуючих.
Мешканці села Успенівка, яке входить до Гуляйпільської териториріальної громади, не з розповідей знають, як це — жити у пошкоджених будинках без газу та світла. Тому доставка допомоги саме сюди стала стратегічним завданням для Карітас Запоріжжя.
Дякуємо People in Need Ukraine за можливість допомогти тим, хто зараз проживає під постійною загрозою обстрілів і дійсно знаходиться у потребі.
Переконані, що разом ми непереможні.
Все буде Україна!
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *