Image

Волонтерський воркшоп 2.0

У липні спеціалістами Карітас Запоріжжя було організовано тренінг «Волонтерський воркшоп». За численними запитами, днями координаторами по роботі з волонтерами було проведено ще один подібний захід для бажаючих. Ними стали волонтери Карітас Запоріжжя, представники волонтерських ініціатив міста і ті, хто лише бажає долучитися до волонтерських лав.
Юрій Вдовцов, фасилітатор по роботі з громадами проекту «”Адвокація сталих соціальних послуг”, розповів про законодавчу базу, права та обов’язки волонтерів.
Ірина Федорченко, координатор по роботі з волонтерами проекту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» познайомила присутніх із напрямами волонтерства та організаціями у місті Запоріжжі, що представляють їх.
Окрім цього, спробували розробити волонтерську стратегію заходу, що дозволило розглянути різні підходи, а баланс настрою допомогли створити руханка та цікава вікторина. Усі присутні отримали не лише знання та чудову можливість для нетворкінгу, а й сертифікати учасників.
Захід відбувся в рамках проєкту «Адвокація сталих соціальних послуг» та «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні»
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *