Image

Олена Коломоєць: нести чистоту й добро в оселі людей

0 Comments

Олена Коломоєць – жителька Мелітополя, керівник клінінгової компанії. Любить свою справу та постійно вчиться, покращує свої навички, аби якість послуг була на найвищому рівні.

Олена свого часу працювала доцентом кафедри біології в університеті. Але якось у неї виникла цікава бізнес-ідея щодо створення клінінгової компанії. Вирішила – і зробила.

З’явилися постійні клієнти, і власна справа почала приносити прибуток. Але для подальшого розвитку бракувало професійних бізнес-знань.

Олена пройшла відбір та отримала навчальне місце в бізнес-школі, яку організував Карітас Запоріжжя разом із партнерами Edison Space coworking (Проект “Перспектива”).

– Я навчалася в комфортних умовах, у робочій атмосфері. Отримала зворотний зв’язок, поради, допомогу від фахівців із ведення бізнесу. Після навчання в мене з’явилися нові ідеї, які я вже зараз утілюю в реальність, – розповідає Олена. – Моя команда каже, що в нас почався новий етап розвитку.

Зараз компанія займається лише прибиранням, але є бажання опанувати й справу хімчистки. Завдяки цьому планується створення додаткових робочих місць. Саме тому після участі в бізнес-школі Олена подала заявку на отримання бізнес-гранту від проекту «Перспектива». І тепер ми разом з нею очікуємо на отримання позитивного рішення.

Наша героїня вдячна Карітасу, адже участь у бізнес-школі допомогла їй отримати професійні знання з розвитку підприємництва, а також надихнула її на нові напрямки розвитку бізнесу.

Головне гасло її роботи – нести чистоту й добро в оселі людей.

Більше #історії_успіху_карітас тут
➡️ https://careerfornewlife.com/story

Caritas Ukraine Працевлаштування Карітас
#Мелітополь #Мелитополь #caritas #карітас

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *