Історія українки Катерини, яка зі США регулярно робить пожертви у фонд Карітас

Для добрих сердець та щирої благодійності не мають значення навіть тисячі кілометрів. Ділимося з Вами щемливою історією українки Katrina Vilivchuk, що проживає зараз у США, проте регулярно надсилає Благодійному фонду Карітас великі пожертви.
Катерина родом із Марганця, в Україні минуло її дитинство та студентські роки. У 2017 році Катя одружилася та емігрувала до США разом із чоловіком. Коли розпочалася повномасштабна війна, єдиною думкою у нашої благодійниці було “Як допомогти?”. Катерина не могла залишатися осторонь трагічних подій в Україні і намагалися знайти спосіб реально допомогти своїм співвітчизникам: “Я не заробляю мільйони, проте хочу допомогти максимально в межах своїх можливостей. Так, я вирішила віддавати половину від своїх прибутків для українців, які втратили через війну усе”.
Катерина — власниця Інтернет-магазину творчості, подарунків та декору, які робить власноруч. Після публікації оголошення, що 50% від вартості будуть перераховані на потреби постраждалих від війни, дівчина почала отримувати десятки замовлень і повідомлень зі словами підтримки та вдячності. Особливо Катю вразило, що переважна більшість клієнтів були саме американцями, їм важливо було відчувати свою причетність до благодійності на користь України. Додає також, що у її місті кожен другий будинок прикрашає український прапор, а люди щиро занепокоєні військовими подіями на території нашої країни.
Для Каті надважливо було, щоб кошти, які вона перерахує, були використані з максимальною користю та чесно. За порадою подруги, Катя почала робити перекази на благодійний фонд Карітас: “Якщо надсилаєш пожертву Карітасу, можеш бути спокійною — гроші дійдуть туди, де вони найбільш необхідні”.
Ми щиро вдячні за довіру та благодійні внески. Дякуємо Katrina Vilivchuk та усім, хто зі щирим серцем допомагає нам творити добрі справи для людей у потребі.
Українці єдині, навіть, коли розділені океанами!