Image

Аніматори “Карітас Запоріжжя” відвідали дітей ВПО в одному із Запорізьких гуртожитків

Вже 71 день замість безтурботних ігор, шкільного навчання та простих веселощів, українські діти чують звуки сирен, переховуються у підвалах, бачать озброєних людей та військову техніку.
Так не має бути! Тому у рамках проекту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок війни в Україні 2022» Карітас Запоріжжя відкрив роботу дитячого центру. Команда наших аніматорів виїжджає до місць компактного розміщення ВПО, щоб розважити малечу та спростити процес їх адаптації до нового місця проживання.
В одному із запорізьких гуртожитків, що зараз є домом для переселенців, спеціалісти дитячого центру провели для 20 дітлахів веселі змагання у швидкості, силі та кмітливості. Дітки різного віку із задоволенням взяли участь у грі на знаходження кольорів, стрибках через веселкову скакалку, естафеті, танцювальному баттлі. А у фіналі кожен із малюків міг загадати своє заповітне бажання у колі єдності.
Робота з дітьми ВПО й надалі залишатиметься у фокусі проекту “Emergency Appeal”, а діяльність дитячого центру Карітас Запоріжжя розширюватиметься, щоб охопити якомога більше маленьких переселенців.
Працюємо, щоб українські діти були щасливими!
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *