Image

Гігієнічні набори для людей з особливими потребами доставили у Вільнянську лікарню

Під час війни страждають усі цивільні мешканці. Однак, найскрутніша ситуація у вразливих домогосподарствах, де є маломобільні, лежачі люди та особи із інвалідністю. Догляд за ними потребує багато сил, любові та ресурсів.

Щоб допомогти таким родинам, мобільна група проекту “Продуктова та гігієнічна безпека для ВПО та місцевих у потребі” виїхала до Вільнянська. На базі Центру первинної медико-санітарної допомоги ми надали 100 спеціалізованих гігієнічних наборів для лежачих людей.
У складі набору речі, які щодень потрібні для забезпечення комфорту і чистоти особливих людей: памперси для дорослих, вбираючи пелюшки, гумові рукавички, присипка, крем та вологі серветки.

Отримувати допомогу прийшли члени родин, які були вдячні за таку важливу підтримку у цей складний час. Вони поділилися із нами тим, як важко в умовах війни, у скрутній економічній ситуації та під звуки вибухів опікуватися своїми лежачими рідними.

Ми, у свою чергу, дякуємо нашим постійним партнерам і благодійникам Caritas Germany за можливість опікуватися вразливими людьми у проекті #Food_and_Hygiene.

#FandH
#Emergency_appeal
#Надзвичайне_реагування
#Карітас_Запоріжжя
#Карітаc_України

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *