Допомога на малі і середні ремонти житла, яке постраждало від ракетних обстрілів

Ми у Карітас Запоріжжя живемо радістю зустрічі та добрими справами. Продовжуємо наше соціальне служіння для тих, хто у потребі в рамках проекту «Тепло для зими». За фінансування Caritas Switzerland здійснюємо малі та середні ремонти квартир і будинків, які постраждали від ракетних обстрілів.

Вчора завітали до Алли Олексіївни, яка навіть у 73 роки сміливо відповідає, що їй сімнадцять.
Квартира пані Алли зазнала пошкоджень через ракетний удар, в оселі повилітали вікна та пошкоджено балконний блок.
Алла Олексіївна зі сльозами згадує, як страшно їй було у ту ніч. Під час прильоту жінка перебувала у сусідній кімнаті, де читала вечірню молитву. Переконана, що саме Боже слово врятувало її від травм та поранень.
Після вибуху, пані Алла не впізнала свою кухню: усе навколо було засипано склом та землею, яка була у горщиках із квітами. Жінка за допомогою сусідів прибирала наслідки вибухової хвилі ще декілька днів, однак, жаліється, що й досі знаходить невеличкі уламки. І дуже сумує за своїми геранями, які загинули тієї ночі.
Алла Олексіївна щиро не розуміє, за що їй, як і мільйонам українців, доводиться це терпіти? Усе життя жінка намагалася робити добро, сумлінно працювала, виховувала діток та онуків, і тепер, у поважному віці, страждає від обстрілів та боїться засинати вночі.

Військові злочини росії проти цивільного населення обов’язково будуть покрані. А Карітас Запоріжжя у цей час допомагатиме мирним жителям ліквідувати наслідки ворожих атак.

Ви можете подати заявку на ремонт пошкодженого житла, якщо ваша родина належить до таких категорій вразливості:
– особи з інвалідністю (I чи II групи)
– самотні люди похилого віку (60+)
– багатодітні родини (3 дитини і більше)
– одинокі батьки/опікуни (проживають разом із дітьми)
– вагітні чи годуючи мами (дитина до 2 років)
– важкохворі люди.

Зареєструватися за номером телефону 0676145341 (з 10 до 16).

#W4W
#Теплодлязими