соціальна послуга “Догляд вдома”

Ранок добрих справ. Ми завітали до однієї літньої жінки, що на даний час вона проживає сама. Внаслідок травми їй важко пересуватися та піклуватись про себе. Доглядає за старенькою наш соціальний працівник Сніжана: купує харчі, готує їжу, допомагає з прибиранням та гігієнічними процедурами.

Зустріч починається з посмішки, Людмила Іванівна дуже чемна і добра жінка. Познайомилась з благодійним фондом ще в далекому 2014 році, коли була вимушена виїхати разом з родиною з Донецька. Чоловік не витримав випробувань, що випали на його долю, помер, тоді й знадобилась перша допомога жінці. Схилила голову Людмила до працівників Карітасу Запоріжжя, користуючись послугами психолога, і відвідувала заняття “Біблійного Кола”.

Підопічним старшого віку та людям з інвалідністю соціальні працівники “Карітасу Запоріжжя” надають соціальну послугу “Догляд вдома” в рамках реалізації проєкту «Адвокація сталих соціальних послуг».