Image

Як маленькі бенефіціари «Карітас Запоріжжя» стали справжніми касирами

На цьому тижні активне дозвілля вихованців дитячого центру «Карітас Запоріжжя» розпочалося з цікавої та пізнавальної екскурсії, що сприяла всебічному розвитку підростаючого покоління.

Для того, щоб діти змогли більше дізнатися про роботу гіпермаркету та спробувати себе у ролі справжніх касирів, АШАН (Запоріжжя) запросив до себе у гості.

 

Ранкова екскурсія розпочалася з привітання від професійної команди АШАН (Запоріжжя) та знайомства з роботою основних торговельних залів.

Найбільше увага дітей була прикута до найулюбленіших торговельних зон з іграшками, солодощами та канцтоварами.

Розширити уявлення дітей про роботу окремих відділів та цехів допомогла цікава розповідь від фахівців компанії АШАН (Запоріжжя).

Вдалося побачити й процес випікання хлібобулочних виробів, що викликав у неабияку зацікавленість у дітей.

Також хлопці та дівчата завітавши до складу, мали змогу дізнатися по те, як відбувається транспортування товарів до складських приміщень і розвантаження/завантаження на рампі.

Наприкінці екскурсії представники АШАН (Запоріжжя) ознайомили маленьких відвідувачів з роботою лінії кас та допомогли дітям спробувати себе у ролі касирів.

Діти по черзі сканували товари та раділи від виконання такого відповідального завдання.

 

Щиро дякуємо співробітникам АШАН (Запоріжжя) за можливість познайомити дітей з реальними умовами функціонування сучасного гіпермаркету та приємні подаруночки на згадку!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *