Image

Добре плече від благодійників

Будинок Милосердя, що розташований в одному з районів Запоріжжя, вже не вперше зустрічає у своїх стінах представників Карітас. Аби посприяти покращенню побутових умов у закладі, де перебувають люди похилого віку, у т.ч. ті, хто через війну втратив дах над головою, фахівці проєкту «Адвокація сталих соціальних послуг» відвідали підопічних.

Завітали до них не з пустими руками. В рамках гуманітарного візиту були доставлені продукти харчування, засоби гігієни та товари першої необхідності, що допоможуть задовольнити на деякий час потреби підопічних будинку.

Присутні мешканці скрізь сльози на очах передавали зворушливі слова подяки за надану допомогу та добре плече, яке підставляють благодійники (People in Need Ukraine, P&G, Word Food Programme) тим, хто потрапив у складні життєві обставини.

З ласкавою щірою усмішкою нас зустріла одна з підопічних – Тетяна Іванівна, яка згадує свій порятунок влітку минулого року завдяки благодійникам Карітас (допис про це на нашому сайті від 20.09.2021 https://zp.caritas.ua/news/help-3/)

Ми продовжуємо щоденно дбати про те, щоб в умовах воєнного часу підопічні отримували найнеобхідніше і не почували себе самотніми.

 

 

Categories: Новини

2 thoughts on “Добре плече від благодійників”

  1. Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як отримати продуктову допомогу від благодійників Карітас? Мій номер телефону: 0966269943

    1. Дякуємо за Ваше звернення. Зателефонуйте, будь ласка, за контактним телефоном +380 50 322 4600. Тут Ви отримаєете вичерпну інформацію про наші проєкти і умови отримання продуктової допомоги.
      З любов’ю, Карітас Запоріжжя. Semaforna, 8.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *