Image

На узбережжі Азовського моря цієї літньої суботи благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» зібрав запорізькі родини ветеранів АТО і родини, які втратили близьких під час проведення АТО/ООС

На узбережжі Азовського моря цієї літньої суботи благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» зібрав запорізькі родини ветеранів АТО і родини, які втратили близьких під час проведення АТО/ООС та постраждали внаслідок військового конфлікту.

При сприянні ГО «Запорізьке обласне об’єднання сімей загиблих воїнів АТО «Родина козацької звитяги» учасники змогли відпочити на морі, надати підтримку один одному та поспілкуватися у родинному колі.

Повертаючись до дому, учасники охоче ділилися своїми відгуками та говорили проте, що під час таких зустрічей вони отримують гарний настрій, а родини ще більше об’єднуються та згуртовуються.

«Ще один чудовий день провели в колі друзів. Отримали багато позитивних емоцій від спілкування. Все склалося чудово в цей день: сонечко гріло, море ласкало, обнімашки – цілувашки з друзями, котрих давно не бачив»  – зазначила мати захисника України п.Галина у своєму дописі.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *