Image

«Кулінарна екологічна зона дружня до дітей та молоді», що розпочала роботу на базі благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» зустріла перших відвідувачів

Спільний проєкт БФ «Карітас Запоріжжя» і Ашан Запоріжжя «Кулінарна екологічна зона дружня до дітей та молоді» розпочав свою роботу.

Кулінарна зона передбачає виготовлення екологічних і корисних солодощів з фруктів та овочів.

Для дітей вже відбувся перший майстер-клас з виготовлення чіпсів з яблук та бананів.

«Маленькі кухарі одягли справжні кухарські ковпаки і фартухи та з радістю зайняли свої робочі місця. Перед початком процесу учасники ознайомилися з правилами техніки безпеки. Найбільшу зацікавленість серед учасників викликала інформація щодо технології виготовлення фруктових чіпсів та користі таких снеків. Майже все готово, щоб розпочати цікавий процес створення першої партії корисних солодощів» – ділиться на старті Світлана Зеленова, фахівець дитячого центру проєкту «Простір підтримки».

Перед приготуванням фрукти очистили від насіння та шкурки.

Щоб скибочки були хрусткими учасники вчилися нарізати фрукти тоненькими слайсами.

Всі учасники спробували себе в кожному етапі приготування чіпсів і всією дружною командою наприкінці процесу укладали скибочки на решітки дегідратора.

Приготовлені власноруч фруктові смаколики юні кухарі будуть з задоволенням разом смакувати.

 

Екологічна кулінарна майстерня запрошує до участі дітей та молодь міста Запоріжжя:

  • дітей та молодь з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах;
  • ВПО;
  • дітей та молодь з інвалідністю;
  • дітей та молодь з соціально незахищених верств населення.

 

Участь за попередньою реєстрацією! Слідкуйте за анонсами найближчих майстер-класів на сторінці благодійного фонду у фейсбуці.

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *