Image

Триває реалізація ініціатив, що були профінансовані в рамках конкурсу мікрогрантів для громад проєкту «Простір підтримки» БФ «Карітас Запоріжжя»

На території Оріхівської та Пологівської ОТГ триває реалізація ініціатив, що були профінансовані в рамках конкурсу мікрогрантів для громад проєкту «Простір підтримки» БФ «Карітас Запоріжжя». Фахівці проєкту нещодавно відвідали установи та організації, що отримали грантову допомогу та дізналися про основні моменти втілення ідей.

Так, ініціатива «Жіночий футбол – запорука здоров’я», що спрямована на підтримку жіночої футбольної команди Семенівського старостинського округу шляхом придбання спортивного обладнання вдало реалізується ГО «Пологівська міська федерація футболу». Під час тренувань учасницями футбольної команди, що створена з-поміж учениць комунальної установи «Семенівський заклад дошкільної та загальної середньої освіти І-III ступенів» Пологівської міської ради, використовуються придбані манішки, воротарські рукавички, наколінники, налокітники, еластичні бандажі для голіностопу та сітки для футбольних воріт. Успішна реалізація проєкту сприяє розвитку спорту та активізації молоді Пологівської ОТГ.

   

Ініціатива «Жіночий футбол – запорука здоров’я»

КУ «Пологівська залізнична лікарня» Пологівської міської ради продовжує дбати про створення комфортних умов для проведення профілактичних оглядів, бактеріологічних та клінічних досліджень, продовжуючи втілення ініціативи «Створення комфортних умов для лікуання терапевтично-неврологічних хворих», що реалізована коштом програми мікрогрантів від БО «БФ «Карітас Запоріжжя» та уряду Німеччини. Медичне обладнання використовується для якісного та комфортного проведення медичних оглядів та відповідних процедур, що в свою чергу є запорукою максимального збереження здоров’я і працездатності людини.

   

Ініціатива «Створення комфортних умов для лікуання терапевтично-неврологічних хворих»

Клуб активного довголіття «Берегиня» КУ «Центр надання соціальних послуг» Оріхівської міської ради забезпечує надання соціальних послуг та сприяє розвитку різнобічних інтересів людей похилого віку та осіб з інвалідністю.
Реалізація ініціативи «Оріхівська громада за збереження активного довголіття літніх людей та поліпшення їх якості життя», підтриманої в рамках грантового проєкту Карітас Запоріжжя, продовжує створювати необхідні умови для збереження здоров’я громадян, підтримки активного способу життя, а також впровадження ініціатив щодо розвитку соціальної сфери в умовах громади. Придбання обладнання безумовно сприяє проведенню комплексно-оздоровчих і реабілітаційних заходів та  відновленню і підтримці фізичного здоров’я мешканців громади.

   

 

   

Ініціатива «Оріхівська громада за збереження активного довголіття літніх людей та поліпшення їх якості життя»

   

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *