Image

Особливою турботою соціальних працівників Карітас охоплені підопічні напрямку догляду вдома


Підопічні старшого віку та люди з інвалідністю отримують від соціальних працівників Карітас Запоріжжя  дієву допомогу у веденні домашнього господарства і облаштуванні побуту, отримуючи соціальні послуги догляду вдома в рамках реалізації проєкту «Адвокація сталих соціальних послуг».

Зміна постільної білизни, виклик лікаря, супроводження у заклади охорони здоров’я, допомога у: прийнятті їжі, догляді за особистими речами, внесенні платежів за комунальні послуги – ось неповний перелік послуг, передбачених ДЕРЖАВНИМ СТАНДАРТОМ догляду вдома.

Галина Іванівна, як і інші підопічні нашого фонду, дуже задоволена роботою працівників та охоче ділиться: «Догляд вдома у моєму віці – вкрай необхідна для мене послуга. Залишившись наодинці зі своїми проблемами, я потребую сторонньої допомоги. Я вдячна працівникам Карітасу не лише за допомогу у хатніх справах, а й за добре серце та дбайливе ставлення!»

Для отримання соціальної послуги догляду вдома у Запоріжжі,будь ласка, звертайтеся за номером телефону:+38 067 801 88 96

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *