Image

Юридичні консультації кризового центру

Нагадуємо, що в рамках роботи кризового центру можна отримати юридичну консультацію.
Так, нещодавно до юриста звернулася Любов Василівна з Пологівського району, яка після вибуху газу в будинку отримала опіки ніг та опинилася у Запоріжжі на стаціонарному лікуванні.
В умовах окупації не було можливості доставляти пенсію, тому зараз жінка планує її отримати у відділенні Ощадбанку. Як виявилося згодом, до лікарні її доставили без ідентифікаційного коду. Любові Василівні важко пересуватися і самостійно отримати його у Податкових органах вона не може.
Юристом оформлена довіреність від головного лікаря задля представленні інтересів жінки у державних установах. Тепер є можливість зробити запит на дублікат РПН та згодом, коли жінці буде легше пересуватися, вона зможе оформити пенсійну картку у банку та отримати статус ВПО.
Також, отримати консультацію ви можете безпосередньо у офісі, попередньо записавшись за номером кризового центру +380673502122
Нагадуємо, що роботу кризового центру організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *