Image

Тренінг з написання грантових заявок для представників ГО Запорізької області

Гранти для розвитку громади – це альтернативні ресурси для розв’язання проблем. Незважаючи та те, самодостатня громада чи не дуже, у неї завжди є ряд проблем, на які просто не вистачає коштів з бюджету громади. Одним із найефективніших способів розв’язання таких проблем є залучення грантових коштів. Це можуть бути гранти міжнародних, національних, регіональних чи приватних фондів.
За ініціативи управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Запорізької обласної державної адміністрації, з метою ознайомити ахід відбувся ззапрошено 25 представників територіальних громад Запорізької області.
Під час заходу учасникам фасилітатор по роботі з громадами презентував: що таке грант ті його напрямки, як чітко та лаконічно скласти проектну заявку, які особливості при складані бюджету. Після 2-х годин лекції, учасники поділились на групи та перейшли до практичного завдання, прописали за допомогу підтримки грантів реалізацію проєктів соціальних послуг для молоді, людей літнього віку та культурно-історичної освіти.
Наприкінці тренінгу представники громад виявили бажання пройти навчання для координаторів по роботі з волонтерами, який ми запланували на травень.
Захід відбувся в рамках проекту «Адвокація сталих соціальних послуг»
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *