Олександр Малиш. Жива історія

Дозвольте познайомити Вас з людиною, яка в розповідях про своє життя, з вдячністю згадує фахівців благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» – Олександром Малишем.
Зараз перед нами постає молодий, цілеспрямований, енергійний та життєрадісний чоловік. В ньому неможливо впізнати того хлопця, який потребував допомоги у виході з кризового стану ще рік тому.
Його знайомство з Карітас почалося у 2020 р. Небайдужі знайомі привезли Олександра до кризового центру Карітас Запоріжжя. На той час він відносився до осіб узалежнених від алкоголю. Через зловживання спиртними напоями Сашко втратив родинні зв’язки з прийомною сім’єю, документи та віру у себе. Але перша спроба фахівців центру надати допомогу не була вдалою. Вже через декілька місяців, коли Олександр опинившись майже у безвихідному становищі, коли не було до кого звернутись за підтримкою – він згадав про ту пропозицію допомоги від якої відмовився раніше. Разом з психологом та кризовим консультантом було вирішене питання щодо реабілітації.
Пройшли місяці. Сашко повертається до нормального життя і вже ділиться своїми успіхами.
Сьогодні 20-річний Олександр має роботу, яка приносить йому не тільки матеріальні блага, але і задоволення. Працюючи у будівельній сфері, він поступово розвивається як фахівець. На старті проведення ремонтних робіт в конференц-залі благодійного фонду Карітас Запоріжжя Сашко один із перших запропонував свою допомогу. Як результат — маємо сучасно-відремонтоване приміщення.
Не озираючись на минуле, Олександр вдало будує плани на майбутнє: «Маючи лише середню освіту, я маю бажання вчитися далі. Зараз за допомогою Карітас я відновлюю документи, що посвідчують особу, і вже на початку червня я матиму можливість отримати свій паспорт. Я дуже полюбляю спорт і планую не зупинятися на досягнутому».
Ми дуже радіємо успіхам Олександра! Бажаємо йому досягнення нових вершин та здійснення планів.