Image

Відбувся захист бізнес-планів учасників грантового конкурсу БФ «Карітас Запоріжжя»

26 та 31 серпня 2021 р. відбулося засідання Відбіркового комітету проєкту «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях».
 
Двадцять учасників грантового конкурсу, які мешкають в селах Новоселівка і Новобахмутівка Донецької області, представили на розгляд комітету презентацію-захист своїх бізнес-планів та відповідали на питання членів Оціночного комітету.
 
До складу комітету ввійшли проєктні менеджери «Карітас України», координатори проєктів «Карітас Донецьк», «Милосердя Луганськ» та незалежні експерти. У своїх роботах потенційні підприємці застосували знання та навички отриманні під час бізнес тренінгів.
 
За результатами презентацій-захисту будуть виставлені відповідні оцінки, та встановлений рейтинг усіх бізнес-планів. На підставі рейтингу будуть визначені ті учасники, які отримають в кінцевому підсумку грант на впровадження свого проєкту.
 

БФ «Карітас Запоріжжя» висловлює подяку місцевій владі та керівництву Очеретинської ВЦА за надання приміщень і сприяння проведенню засідання Відбіркового комітету в онлайн режимі.

Проєкт «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Карітас Австрія.

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *