Image

V-ий Форум соціального служіння УГКЦ «Соціальна відповідальність у громаді: від волонтерства до соціального підприємництва»

Сьогодні за участі Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ, відбувся V-ий Форум соціального служіння УГКЦ «Соціальна відповідальність у громаді: від волонтерства до соціального підприємництва».


Благодійний фонд «
Карітас Запоріжжя» долучився до щорічної ініціативи Відділу соціального служіння УГКЦ.

На початку заходу Блаженнійший Святослав звернувся до всіх присутніх з настановчим словом.

Протягом першої частини Форуму відбулася онлайн-презентація дослідження і методик у сфері волонтерства та представлені кращі практики.


Друга частина форуму відбулася у форматі обговорення низки ключових питань локально на місцях.

Перед працівниками та волонтерами «Карітас Запоріжжя» з доповіддю на тему «Соціальне служіння — як місія та поклик перед парафіянами та містянами» виступив директор о. Андрій Бухвак.

Також цікавою та змістовною була презентація менеджера по роботі з волонтерами «Карітас Запоріжжя» Юрія Вдовцова «Волонтерство як механізм надавання якісної соціальної послуги».


Презентацією власного досвіду «Я і волонтерська діяльність — коли береш наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце» поділився з присутніми на зустрічі волонтер фонду Владислав Буренков.

На завершення заходу участники обговорили план розвитку та взаємодії «Карітас Запоріжжя» та УГКЦ для покращення соціального служіння перед людьми у 2022 р.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *