Image

Анна Драпалюк – волонтер місяця

У кожного волонтера своя історія знайомства з волонтерством і у кожного була своя причина приєднатися. Анну Драпалюк з волонтерською діяльністю познайомила її матуся. Яка своїм власним досвідом допомоги людям змогла привернути увагу і своєї доньки.

Декілька годин щотижня Аня проводить у соціальному гардеробі БФ «Карітас Запоріжжя»: приймає речі, сортує їх та допомагає людям підібрати те, що їм необхідно.

«Майже щодня до організації надходять речі, які придатні до подальшого використання і майже щодня до нас звертаються люди різного віку, які потрапили у скрутну ситуацію і не можуть купувати одяг самі. Я відчуваю в собі велике бажання допомогти таким людям. Колись так само і я потребувала людської допомоги. Тому я приходжу до організації і займаюся цією справою» – каже Аня.

Але так було не завжди…

Народися і виросла Анна у м.Красногорівка Донецької області. Закінчивши 9 клас поступила до кулінарного ліцею. У 2015 р через військовий конфлікт на Сході України Аня вимушено покинула свій рідний дім і разом з сестрою, батьками та кішкою Жанною переїхали до Запоріжжя. Родина почала життя спочатку на новому місці і на той час вона дуже потребувала допомоги. Небайдужі люди порадили звернутися до БФ «Карітас Запоріжжя». Тоді Аніна мама і долучилася до команди волонтерів благодійного фонду. Сама ж Аня почала у той час працювати у шкільній їдальні кухонним працівником. А свій волонтерський шлях Аня розпочала коли згодом залишилася  без роботи – почавши допомагати мамі. Їй подобається відчувати себе потрібною та приносити користь людям. Зі слів Ані, це її надихає. Вона дуже відповідально ставиться до своїх обов’язків та старанно виконує необхідну роботу.

Зараз Аня шукає роботу кухонного працівника. Тому, якщо ви можете запропонувати їй роботу – звертайтеся з пропозиціями на гарячу лінію 050 322 4600.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *