Image

Виїзд у табір для діток ВПО. Історія однокласників Клима та Богдана із Оріхова

Карітас об’єднує людей, серця і добрі намагання!
Вже стартував третій заїзд у благодійний табір для діток ВПО. Цього разу на відпочинок вирушили дітки старшого віку, а приймати їх буде крутезний табір “Едельвейс”, що у Львівській області.

Найбільше на цю поїздку чекали однокласники Клим та Богдан, чиї родини вимушено поїхали із Оріхова, де ведуться активні бойові. Ще на початку весни сім’я Клима на три місяці виїхала до Львова, а Богдан із ріднею — до Івано-Франківської області. Друзі довго не бачилися, підтримували спілкування лище через соціальні мережа та телефоном, однак сумували за реальними зустрічами. Тепер, завдячуючи Карітас Запріжжя, хлопці матимуть вдосталь часу для спілкування на лоні карпатської природи.

Мама Клима Альона наголошує, що дітям цього року як ніколи потрібен літній відпочинок, адже війна на них дуже впливає; крім того, для її сина це останній рік перед вступом до вишу, остання можливість побути дитиною без “дорослих” зобов’язань.

 

Бабуся Богдана, Наталя Іванівна, додає, що крім очевидних травм вимушеного переселення, підліткам не вистачає спілкування, спорту та мандрівок.
Сподіваємось, тижні в “Едельвейсі” подарують дітям незабутні емоції, нових друзів та десятки щасливих миттєвостей!

#Emergency_appeal
#Надзвичайне_реагування
#Карітас_Запоріжжя
#Карітаc_України

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *