Image

Відбулася інтеграційна подорож до Карпат

0 Comments

Літо – це пора канікул, відпочинку, нових знайомств, а для багатьох – пора мандрівок! Але отримати новий досвід, враження та знайомства бажають не тільки діти, но і дорослі. І дуже гарно коли вся родина може спільно провести час.

Тому асистенти проекту “Центр підтримки сім’ї” Карітас Запоріжжя запросили родини в інтеграційну подорож до Карпат, метою якої було сформувати у родин ВПО основи для самореалізації, самопізнання, самоствердження, а також зміцнити здоров’я і підвищити рівень мотивації, познайомитись з новими людьми та традиціями приймаючого краю. Під час подорожі через декілька міст України група відвідала багато цікавих екскурсій, які сприяли кращому пізнанню культури, побуту, звичаїв та історії Закарпаття. А природу Карпат вивчали через походи та екологічні лекції, у яких брали участь діти та дорослі з інших міст України і волонтери зі Словаччини. Творчі майстерні, спортивні змагання, квести, ігри-руханки, ерко-танці, театральні вікторини, купання у гірській річці, дискусії та тренінги направлені на подолання страхів, стереотипів, невпевненості у собі, та кроки до згуртованості, спрямовані на відновлення соціальної активності та інтеграції.

Проект «Центр Підтримки Сім’ї» спів-фінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Публікація висловлює виключно думку автора та не може сприйматися, як офіційна позиція Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

#ЦПС
#Карітас_Запоріжжя

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *