Image

В Карітасі Запоріжжя відбулося відкриття виставки робіт “Дитячі мрії”

0 Comments

Що таке дитяча мрія? 
Це лише бажання, яке залишиться в небутті, чи якому судилося відбутися і яке має цінність? У кожного своя відповідь. Та чи кожен дорослий згадає свої дитячі мрії і чи йому вдалося їх реалізувати?

Нашим Дитячим Центром Карітас Запоріжжя впродовж півроку був організований простір для творчого вираження дітей та їх батьків на заняттях ІЗОтерапії.

Зокрема, наша активна волонтер Вікторія та бенефіціар мама Марина навчали на цих заняттях дітей і батьків азам мистецтва і різним методикам.

До Всесвітнього дня дитини в #Карітас_Запоріжжя відбулося відкриття виставки робіт “Дитячі мрії”.

На виставці були представлені роботи наших юних художників, а також вихованців Студії розвитку та соціалізації дітей з аутизмом та дітей із діагнозом ДЦП (секція «Ми здолаємо разом»).

В нашому Дитячому Центрі є можливості для реалізації певних мрій як дітей, так і батьків. Для Марини Лалової, мами 11-ти річного Клима, був виклик проводити майстер-класи, адже це її перший досвід. Марина кожного разу пропонувала нову методику із застосуванням різних матеріалів. Ці заняття виявилися дуже ресурсними і натхненними і для Марини, і для дітей!

Вікторія Марченко, студентка 2 курсу #ЗНУ,
з дитинства мріяла стати художницею, маючи хист до написання картин. Розвивала його в художній школі. Та вирішила обрати спеціальність “соціальна робота”. Віка зараз дуже щаслива, що свій творчий потенціал і дар митця може використовувати на заняттях «ІЗО» в нашому центрі. Вона усвідомлює, що саме цей ентузіазм і наповнює її життя барвами!

Мрійливі картини наших дітей ми надсилаємо на арт-марафон #Моя_дитяча_мрія в рамках національного проекту “Здійсни мрію”, яку проводить телеканал “1+1”.

#МояДитячаМрія #КарітасДітям Caritas Ukraine
#Карітас_Запоріжжя

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *