Дякуємо НГО «People In Need» за продуктову допомогу для територій біля лінії розмежування

Увесь світ зі сльозами на очах спостерігає за війною в Україні: понівечені долі та знищені будинки, жертви серед цивільного населення та мільйони біженців. Сотні країн, громадських організацій та благодійних фондів об’єдналися, щоб допомогти нам у цій страшній біді.

Сьогодні хочемо подякувати нашим постійним партнерам та благодійникам «People In Need», що з початку війни передають до Карітасу Запоріжжя продовольчу та непродовольчу допомогу для постраждалих від бойових дій та внутрішньо переміщених осіб.

Цього разу отримали від PIN продуктовий вантаж для спеціалізованих наборів. Вони будуть передані на території, що впритул наближені до бойових дій. Навіть за відсутності газо- та електропостачання і враховуючи дефіцит питної води, ці набори зможуть забезпечити базові продовольчі потреби, адже до їх складу входять 9 консерв, 15 паштетів, солодкі батончики.

Команда проекту «Emergency Appeal» разом з волонтерами вже розпочали формування наборів. Ми зробимо усе можливе, щоб вони якнайшвидше дісталися людей, які проживають впритул до лінії розмежування та перебувають у потребі.