Image

Субсидіарна зустріч

Фасилітатор по роботі з громадами Юрій Вдовцов організував зустріч для внутрішньо переміщених осіб та волонтерів Карітасу Запоріжжя з Тетяною Сідоренко.

Субсидіарна зустріч відбулась в затишному залі обласної бібліотеки @zounb_zp. Тетяна представниця громадської організації «Центр розвитку «Жіночий світ». На зустрічі вона презентувала проєкт «Сприяння відбудові та започаткуванню бізнес-діяльності жінок ВПО» для жінок підприємець з існуючим бізнесом та жінок, що мають бізнес-ідею і планують їх розвиток.

Мета заходу: надати можливості для збільшення доходу жінок ВПО через розвиток підприємництва, самозайнятості та самозабезпечення у відновленні та відбудові свого життя.

Фасилітатор по роботі з громадами Вдовцов Юрій зібрав 19 активних волонтерок-жінок благодійного фонду. Карітас Запоріжжя супроводжуватиме, допомагатиме своїм підопічним у створення бізнес-плану та допомоги у реалізаціях готової продукції та соціальних послуг.

Проєкт «Сприяння відбудові та започаткуванню бізнес-діяльності жінок ВПО» реалізується ГО «Центр розвитку «Жіночий світ» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український Жіночий Фонд».

Захід відбувся в рамках проєкту “Адвокація сталих соціальних послуг”.

     

 

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *