Image

У Карітасі відбувся ресурсний тренінг з профілактики емоційного вигорання

0 Comments

Внутрішня сила, її пошук, підтримка себе і оточуючих. Швидкий темп життя, багатогранне напруження завантажують настільки, що важко зупинитися і видохнути. Від цього емоційно перегорають особистості.

Для партнерів-фахівців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей з інвалідністю проводився ресурсний тренінг з профілактики емоційного вигорання.

Фасилітували тренінг соціальний працівник проекту “Національна мережа центрів для дітей та сім`ї Діана Бабова (Di Babova) у партнерстві із Тетяною Машир.

Практикували вправи, спрямовані на наповнення ресурсом, переусвідомленням ставлення до себе, оточуючих і роботи. Завдяки афірмативним ствердженням, вчилися знаходити в собі добре. Практикували інструмент “Хорошого компаньйона” для того, щоб навчитися уважно слухати без коментарів та включень зі свого досвіду. Згадували найщасливіші моменти життя і малювали свій стан саме в той момент часу.

В поєднаних “трійках” кожен міг розповісти історію щастя, як він подолав важку ситуацію; учасники згадували, що відчували в ті моменти.

Кожен учасник групи зміг назвати під час вправи “Прорив” свою внутрішню силу і чесно визнати перешкоду, що не дає прорватися в житті, аби якісно його змінити. А розважалочки “Цезар”, “Сильний вітер” дуже сподобалися групі.

Тренінг підбадьорив фахівців і зарядив ресурсами!

#НМЦДС #Карітас #реабілітація Caritas Ukraine

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *