Image

У “Просторі дій” відбувся тренінг-семінар для психологів

0 Comments

У листопаді у Красногорівці у «Просторі дій» Карітас Запоріжжя відбувся тренінг-семінар «Використання проективних методик в роботі психолога», який провела психолог організації ADRA UkraineОльга Соболєва. Захід організований координатором проекту «Простір підтримки» Nataliia Aliabieva та психологом Natalia Berezovets за сприяння організації #ADRA_Ukraine.

На тренінг-семінар були запрошені психологи та соціальні працівники, що працюють вздовж лінії розмежування. Учасники ознайомилися з методикою «Людина під дощем». Ця проективна методика спрямована на здатність людини переборювати труднощі, виявляти внутрішні ресурси та особливості захисних механізмів. Вона є необхідним інструментом для роботи психолога з бенефіціарами у кризовому стані.

Раді партнерству та плідній співпраці з фахівцями проекту “Відновлення житла та надання необхідної допомоги людям, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України”, який реалізовує ADRA Ukraine та ADRA Deutschland за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt).

Висловлюємо подяку студентам-волонтерам IV курсу ВП “Донецького технікуму Луганського НАУ” за активну участь і допомогу в організації заходу.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *