Image

Фахівці “Простору підтримки” взяли участь у зустрічі-семінарі

0 Comments

25 жовтня фахівці проекту «Простір підтримки» Карітас Запоріжжя взяли участь у зустрічі-семінарі з актуальних проблем інтеграції і соціальної адаптації ВПО, який проводився за ініціативи Програма радників на базі Запорізький обласний центр молоді.

На заході були присутні працівники системи соціального захисту, представники центрів соціальних служб, центрів безоплатної вторинної правової допомоги, громадських організацій, які надають послуги ВПО.

В процесі ігрової сесії «Переселенська блуканина», кейс-менеджери проекту спробували пройти шлях переселенців та уявити себе в ролі внутрішньо переміщених осіб.

– Для мене було корисно пройти цей шлях переселенця, та відчути на собі проблеми, з якими вони стикаються, – поділилася враженнями кейс-менеджер Евгения Гребенюк. – Це сприяло розширенню моїх знань, я отримала більш детальну інформацію щодо послуг, які надають державні органи, з якими ми співпрацюємо в рамках соціального супровіду наших бенефіціарів.

Під час заходу також обговорювалися актуальні питання соціальної адаптації та інтеграції ВПО, проблеми правового регулювання здійснення соціальних виплат та надання послуг переселенцям.

#Простір_підтримки #ВПО #Донбас #переселенці
#Карітас #Caritas #Карітас_Запоріжжя #Карітас_України
#Caritas_Ukraine #програма_радників #Кризовий_центр
#любов #підтримка

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *