Image

Шкільний портфелик

0 Comments

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства! День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, що якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Нажаль, не всі сім’ї мають змогу зібрати дитину самостійно до школи та придбати все необхідне. Саме для підтримки вразливих родин Карітас Запоріжжя кожного року проводить благодійну акцію «Шкільний портфелик», створюючи для них атмосферу свята. Тому сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти з родин, що переїхали у Запоріжжя з Донбасу та Криму, діти, позбавлені батьківського піклування, вже з нетерпінням чекають на “Портфелик”.

Малеча з великою радістю, а це 42 запорізьких школяра, отримала від Карітасу портфелі з наборами канцелярії, які були зібрані завдяки небайдужим громадянам нашого міста. Це речі, які були вкрай необхідними для них в часі початку навчального процесу.

Фахівці проекту “Простір підтримки” Карітас Запоріжжя побажали діточкам успіхів у навчанні, та отриманні нових знань. А після вручення на дітей чекав приємний сюрприз – анімаційний розважальний захід.

Від імені дітей, батьків та усього колективу Карітас Запоріжжя хочемо подякувати менеджеру проекту “Стійкість та розвиток” Hanna Melnyk, ФОП Вадиму Калюжняку, Африка – Пляжно-Развлекательный Комплекс. Запорожье, та усім нашим однодумцям та партнерам, які допомогли нам зібрати портфелі та шкільне приладдя!
Ми бажаємо Вам успіху, та вдячні за Вашу соціальну відповідальність! ❤️

#Карітас_Запоріжжя #Простір_підтримки #Шкільний_портфелик #благодійність #Запоріжжя #ВПО #Донбас #сироти #родина_Карітас #любов

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *