Адвокаційно*-юридичний підрозділ Карітасу Запоріжжя

До адвокаційно*-юридичного підрозділу Карітасу Запоріжжя завітали представники новоствореної громадської організації «РАЗОМ МИ – СИЛА ЗАПОРІЖЖЯ» для консультацій з особливостей документального обігу, особливостей бюджетування, податкових та статутних нюансів існування громадських обєднань у законодавчому полі України.

Додатково відбувся обмін думками, щодо створення обєднань надавачів та отримувачів соціальних послуг у розрізі Закону України “Про соціальні послуги” та пошук спільних платформ для співпраці, як у питаннях надання соціальних послуг вразливим категоріям населення так і у питаннях захисту прав та свобод громадян України.

*Адвокація (англ. Advocacy, вживаються також варіації адвокасі (едвокасі), адвокатування) — діяльність з представництва та захисту інтересів клієнта (індивіда або групи людей) уповноваженої особи чи організації з метою отримання клієнтами доступу до благ, на які вони мають право, але не можуть його реалізувати. Досягається така мета через взаємодію від імені клієнта з юридичними та фізичними особами, впливом на громадську думку та рішення в політичній, економічній, соціальній сфері державного управління.

☝ Якщо Вам потрібна консультація зі створення обєднань отримувачів соціальних послуг від адвокаційної платформи Карітасу Запоріжжя, заповніть форму зворотнього звязку за посиланням https://forms.gle/Tg8oXHpCDoGRR7RJ6 (посилання активне на нашому сайті або сторінці Фейсбук).