Image

Ангели Перемоги

Представники #Карітас_Запоріжжя були присутні на презентації  допрем’єрного показу та обговоренні нового проєкту телеканалу МТМ “Ангели Перемоги”

Проєкт “Ангели Перемоги” — це серія документальних фільмів про запоріжців, які загинули під час війни з агресором, виконуючи свій військовий обов’язок. Чоловіки і жінки, які пішли до війська за покликом серця, мужньо захищали країну і поклали свої життя за волю, незалежність, права і цінності українського народу.

Кожен фільм – це окрема історія людини, викладена у спогадах батьків, рідних, дружин і чоловіків, друзів дитинства та юності, колег по роботі, бойових побратимів. Життєпис про земний шлях героя – від народження і до загибелі на фронті.

Телеканал МТМ @telekanal_mtm презентує новий проєкт, метою якого є збереження та увічнення пам’яті героїв-запоріжців, створення своєрідного теле-меморіалу про звичайних людей, воїнів, як відтепер стали нашими янголами-охоронцями. Ангелами Перемоги.

 

          

Кожного тижня буде виходити нова історія про запорізького янгола. А також ви можете слідкувати за проєктами на YouTube каналі МТМ.

Це дуже чутливий проєкт, в залі плакали всі присутні. Ми повинні пам’ятати наших героїв і підтримувати їх родини. Герої не вмирають …..

Слава Героям

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *