День захисту дітей

День захисту дітей ми відзначили у незвичайному місці! Святковий захід за участю Центру дітей і молоді Карітасу Запоріжжя проходив на славетному острові Хортиця, який називають серцем України.

Наших маленьких відвідувачів та їхніх батьків гостинно зустрічав Дім актора, відомий запорожцям як Муніципальний театр-лабораторія VIE @theatrevie. Анімаційна програма від професійних акторів, рухливі ігри, танці, естафети, конкурс талантів, подарунки і солодощі від партнерів Карітасу – компанії METRO @metrocc_ua – радість малечі не знала меж!

А насичене пахощами трав повітря заповідного острова, плескіт дніпровських хвиль, шурхіт теплого вітерця у молодому листі дерев – це справжня зелена казка, що подарувала позитивні емоції та відпочинок для душі і зробила свято незабутнім.

Дякуємо всім нашим партнерам, що допомогли в організації свята; велика подяка волонтерам за ініціативність та прагнення допомагати і величезна вдячність нашим маленьким учасникам за щирі усмішки та сяючі очі, за безмежну радість і святковий настрій!