Image

День працівника соціальної сфери: відновлюємо наше життя разом

У першу неділю листопада в Україні відмічають День працівника соціальної сфери. Цьогоріч професійне свято припадає на 5 листопада.

Цього дня зазвичай вітали тих, хто працює в Міністерстві соціальної політики, Пенсійному фонді, службі зайнятості та страхування тощо. Сьогодні ж це свято в першу чергу – для соціальних психологів, працівників благодійних фондів, соціальних служб, волонтерів – усіх бійців соціального фронту. Працівники та волонтери благодійних фондів та волонтери перебувають на передньому краї соціальної роботи.

Кожного дня до нас звертається багато людей, які потребують нашої уваги та допомоги. Ми виконуємо нині велику за об’ємом та важливу для суспільства соціальну місію – надання матеріальної та психологічної підтримки людям, які цього потребують. Щодня ми намагаємось, за великим рахунком, надати людям шанс повернути свій довоєнний моральний та психологічний стан. Разом із працівниками нашого проєкту «Ремонти домогосподарств у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій і Житомирській областях» заохотити людей діяти, працювати, відтворювати та відновлювати наше життя.

Вітаємо!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *