Дитячий центр відвідав малюків у транзитному шелтері

Транзитний шелтер, яким опікується громадська організація СВОІ – Спільнота Волонтерів Об’єднаних Ідеєю – це комфортне і безпечне місце тимчасового перебування для людей, що вимушено покинули свої домівки внаслідок війни в Україні. Тут дорослі і діти можуть перепочити після складної дороги, відновити сили та підготуватися до подальшої евакуаційної мандрівки.
Дитячий центр проекту «Реагування на надвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні» відвідав малечу у шелтері, щоб повеселити, розважити та відволікти від сумних думок. У транзитному шелтері перебування обмежене одним тижнем, тому ігри і спільні заняття допомогли малечі ближче познайомитися і знайти нових друзів.
Маленькі переселенці із задоволенням грали в імпровізовану гойдалку, ганялися за різнокольоровими кульками, малювали та проходили завдання наших аніматорів. Таким чином, в ігровому просторі діти трансформували свої негативні емоції та вже чекають Дитячий центр Карітасу Запоріжжя знову в гості.
Карітас любить дітей! Робимо все заради їх посмішок навіть під час війни!