Image

Допомога від Карітас мешканцям Шевченківського району Запоріжжя триває

За першої можливості Карітас Запоріжжя розпочав роботу у Шевченківському районі міста, який минулими вихідними зазнав ушкоджень від російського обстрілу. За даними райадміністрації, було зафіксовано 16 постраждалих багатоповерхівок. Міські служби надали першу допомогу: у всіх квартирах, куди комунальники отримали доступ, а також у під’їздах вибиті вікна закриті плитами OSB.
Допомога від Карітас Запоріжжя за проєктом «Ремонти домогосподарств у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій і Житомирській областях», який реалізується у співпраці з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців [УВКБ ООН], – це повне відновлення постраждалого від обстрілів житла.
Соціальні робітники та інженери проєкту розповіли мешканцям постраждалих будинків про можливості та умови відновлення житла. Готують відповідні документи, за якими декілька домогосподарств вже підписали згоду на участь у проєкті. Процес інформування та співпраці триває.


Крім того, мешканці постраждалого житла можуть отримати фінансову допомогу від БФ «Карітас Запоріжжя» у розмірі по 6600 гривень на особу. Взаємна довіра підтримує запоріжців у спротиві важким обставинам, а співпраця із Карітас дає можливість отримати допомогу від міжнародних організацій.

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *